Upptäck nya sätt att kolla din hälsa

I dagens coronadrabbade Sverige är det många som inte vill belasta sjukvården, och vissa väljer att inte uppsöka en läkare över huvud taget. Andra vittnar om att de kontaktat sjukvården men inte hittat någon läkare som kunnat ta emot dem under de närmaste månaderna. Detta har lett till att alltfler upptäcker alternativa sätt att kontrollera sin hälsa.

provI dessa coronatider söker många människor pålitliga produkter för hälsoanalys som inte kräver några besök på sjukhus eller vårdcentraler. Det finns en rad olika tillstånd som kan behandlas med hjälp av rätt kost och ändrad livsstil, och alltfler blir medvetna om fördelarna med att kunna undvika starka mediciner och dess biverkningar. Hypertyreos och hypotyreos är två sköldkörtelrelaterade sjukdomar vars symptom många läkare missar, men du kan lätt ta reda på om du har någon av sjukdomarna med hjälp av en hårmineralanalys. Mag- och tarmproblem är också lätta att diagnostisera och bota med hjälp av mineralterapi. Lider du av osteoporos kan det vara en mycket god idé att söka hjälp på annat håll än hos den traditionella sjukvården.

Birgitta Johansson, ordförande i Västerbottens osteoporosförbund, berättar i Expressen att

”bensköra ofta behandlas nonchalant i sjukvården”.

Boka tid hos Näringskällan idag

Du kan enkelt beställa en hårmineralanalys i Näringskällans webbutik, och sedan få provtagningsmaterialet i brevlådan. Med provtagningsmaterialet följer tydliga instruktioner som hjälper dig att utföra testet i lugn och ro. Svaret på hårmineralanalysen ligger på tio till tolv sidor som inkluderar kostråd anpassade efter ditt sjukdomstillstånd och din ämnesomsättningstyp.