Hjälp vid åderbråck

Folk som vill ha hjälp från specialistsjukvården kan få vänta länge för en operation. Detta har gjort att många söker sig till den privata vården och ett exempel på en åkomma som passar väldigt bra att få hjälp från privatvården med är åderbråck.

8940587-senior-leg-problems

I Dagens Medicin kan man läsa att patienter får vänta mer än 90 dagar på operation. Vården uppfyller alltså inte den vårdgaranti som innebär att en patient inte ska behöva vänta mer än 90 dagar på att få opereras. Det är framförallt inom specialistvården som man halkat efter och exempelvis har många patienter som ska genomföra operationer för åderbråck och bråck fått stå i kö väldigt länge.

Få hjälp med åderbråck

Det här kniviga läget ser inte ut att bli bättre inom den närmsta framtiden eftersom det råder en brist på sjuksköterskor inom de flesta landsting. Men vad ska man då göra om man behöver eller vill operera sitt åderbråck? Jo, man kan självklart vända sig till den privata vården och få snabbare hjälp. Det finns massvis med aktörer på marknaden som kan ge specialistvård och vill man ha hjälp med sina åderbråck kan man klicka här. Alternativt att man googlar ”åderbråck smärta” och får upp flera olika alternativ för att på ett bra sätt få hjälp med den ihärdiga smärta som de flesta som lider av åderbråck känner.

Flera olika behandlingar

För att ta bort åderbråcken finns ett flertal olika behandlingar som ger bra resultat. I Expressen kan man läsa om ett antal behandlingar. En utav dem är att man injicerar ett ytspänningsnersättande skum i venerna. Antingen injicerar man direkt i åderbråcket eller i en djupare ven. Skummet bryter sedan ner kärlet på bara några månader och detta passar bäst för den som har mindre kärl och ådernät.